Dienstverlening & Dienstenpakket

Per bedrijf zijn alle wensen weer anders: wil een bedrijf doorgroeien, wil een bedrijf gefinancierd worden, zelf een deel van de administratie voeren of is het meedenken van een administrateur gewenst? Alles kan. Van JéPé Administraties kunt u advies en service op maat verwachten.

Commercieel advies

Wilt u graag advies bij het opstarten van uw eigen bedrijf of is het meedenken van een ervaren ondernemer gewenst? Dat kan bij Jépé Administraties. Wij denken met u mee en helpen u bij het ondernemingsplan en het aanvragen van de juiste formulieren van de betreffende instanties. Met name de financiële aspecten van een ondernemingsplan zijn onze specialiteit. Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak. Wij helpen u graag!

Maak een afspraak!

Fiscaal advies

Maximaal gebruik maken van de fiscale aftrekposten? Weten wat de fiscale valkuilen zijn bij starten van uw onderneming? Wilt u meer weten, vraag dan een vrijblijvend gesprek aan bij JéPé Administraties.

Maak een afspraak!

Detachering

Tijdelijk een financieel helpende hand nodig om al uw administratie op orde te krijgen? Ook dat kan bij JéPé Administraties. Wij detacheren namelijk adviseurs en administrateurs. Vraag naar de mogelijkheden of maak een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak!

Administratie

Het financieel ordenen van uw inkomsten en uitgaven is van wezenlijk belang. Jépé Administraties kan u helpen bij het opruimen, archiveren, inboeken en factureren. Deze handelingen zijn uiteindelijk nodig voor het produceren van uw maand- en/ of kwartaalcijfers. Helpende hand gewenst? Maak vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak!

Jaarrapport

Tegen een scherp tarief kan Jépé Administraties uw balans en resultaten inzichtelijk maken. Voor uw bedrijf is het belangrijk om aan de hand van tijdige cijfers de voortgang te bepalen en de begrotingen voor de toekomst te maken. Meer informatie gewenst? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Maak een afspraak!

Fiscale aangifte

Het vervolg van de jaarcijfers is de fiscale aangifte. Hiervoor is er volop kennis aanwezig bij JéPé Administraties. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag.

Maak een afspraak!

Salarisadministratie

Krijgen alle werknemers het juiste salaris? Hoe moet je de loonheffing berekenen? JéPé Administraties kan uw salarisadministratie voor u verzorgen.

Maak een afspraak!